top.gif

laman_utama.jpg cara_pembelian.jpg contoh_bungkusan.jpg soalan_lazim.jpg top_promosi.jpg

photoshop_produk.gif

- Tambah Saiz Zakar -

Pro-Extender hot
Vimax Extender
Andro-Extender
Andropenis Gold  
Vimax Canada hot
Catuaba hot
Extenze Trial Pack hot
Size Doctor Electric
Hydromax X30 hot
Bathmate Full Set With  Belt hot
Playboy Penis Pump
Handsome-Up hot
Jantan Pump
Vakuum Pump
VigRX Plus
Magnamax Peloop Ring
Wild-x
Legian_Gel hot
Sensaoil hot
Losyen Power 31 Brutal
Minyak Power VCO31
Minyak Lintah Tapa hot
- Tambah Nafsu & Stamina -
U-Man Ushine
Vimax Canada hot
Catuaba hot
Pacak Langit Pearl Plus
Vakoou hot
Jus Arjuna Maxx
- Tambah Air Mani -
Volume Pills
Semenax hot
Sinrex (60 biji) hot
- Tahan Lama -
Legian_Gel hot
Jantan gel hot
PL Supergel hot
Libido gel hot
Stamina Gel
Extenze Trial Pack hot
Mens Extend Gel
Minyak Power VCO31
Losyen Power 31 Brutal
Cincin Pacak Arjuna
Vibrating Ring
Ego Ring hot
- Penjagaan Zakar -
Vakoou hot
Losyen Power 3 Lines
Sensacream hot
Eterno For Men
- Pewangi Khas Lelaki -
Pheromax  hot
Phero-x hot
Pheromen 101 hot
- Sakit Sendi & Urat -
Jamu Mahkota Dewa
Monavie Pulse(Merah)
Walit Assunnah hot
- Produk Pelangsing -
Singlet Slim N Lift hot
Alpha Lipid SD II (SD2)
- Pemutih Gigi -
Whitelight
- Ebook Percuma -
 15 Ebook Percuma
 
 

    Bantuan

019-2722219 SMS, WhatsApp, Viber

 Jika terdapat sebarang  pertanyaan sila sms.Kami akan cuba balas sms anda secepat mungkin.

Kadang kala ada kelewatan akan berlaku, yang tu kami minta maaf :-

                   @

Klik di bawah 

:::  HOT LINE  :::

<...Syamsul...>


   

ebook-percuma-klik.gif






contoh-bungkusan.gif

Garcinia Cambogia Extract Strength Slimming Capsules

KAPSUL RAKSAHERBS GARCINIA CAMBOGIA EXTRACT

RM 180.00 Sahaja(pos percuma)
(Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)


Produk keluaran RaksaHerbs, pengilang produk suplemen herba berkualiti tinggi dari Thailand.
Mempunyai lebih dari 25 tahun pengalaman dalam industri herba dan telah mengeluarkan berbagai produk berasaskan herba yang dikenali dan dimanfaatkan oleh pengguna dari segenap benua.

Kami memiliki standard yang paling terbukti dan juga sijil bagi menjamin kesegaran dan kebersihan produk keluaran kami. Semua produk diluluskan oleh FDA dan menepati GMP (Good Manufacturing Practice).
 
Semua bahan yang digunakan dipilih dengan teliti dan menggunakan standard pengilangan yang tinggi untuk memastikan produk herba kami mendapat reputasi yang baik di seluruh dunia.
 
Keterangan
Kapsul Pelangsingan Badan Garcinia Cambogia Slimming Capsules sesuai digunakan untuk mengurangkan berat badan dan mempercepatkan metabolisma lemak yang berlebihan. Garcinia Cambogia Slimming Capsules menghentikan proses glikogen, sehingga mengubah lemak menjadi tenaga. Garcinia Cambogia Slimming Capsules juga membekalkan Vitamin C untuk tubuh.
 
Keterangan Produk
  • Nama Produk : Garcinia Cambogia Slimming Capsules
  • Kategori : Makanan suplemen, Produk pelangsing
  • Berat : 80 gram
  • Penggunaan : 1 botol mengandungi 100 kapsul. Ambil 1-3 kali sehari, 30 minit - 1 jam sebelum makan.
  • Ekstrak dalam mg / kapsul : 400 mg ekstrak Garcinia / kapsul
  • Digunakan untuk : Mengurangkan berat badan, memecahkan lemak, vitamin c, mempercepat metabolisme lemak berlebihan.

- Kelulusan Produk -

RH Standard

Semua Produk DiSahkan Oleh FDA & Menepati Standard GMP 

testimoni 

Customer Reviews
najib  (Wednesday, 05 October 2011)
Rating: Rating 5
tadi saya baru buat tempahan order sebotol lagi untuk my wife. bila tengok perubahan ketara bila dia makan sebotol habis.katanya sebotol 9kg berat dia
kurang. padan la perubahan ketara betul nampak.dulu ingat produk gracinia ni biasa biasa jer mcm produk lain.tak sangka plak kesan dia betul betul
cepat. thank bro..
kamarul  (Monday, 03 October 2011)
Rating: Rating 5
salam janggut_X, aku geng ko dari forum CG,ni sedikit test drive review dari aku.mula aku beli sebotol untuk wife aku.aku make surekan dia sebelum
makan timbang berat dulu. makan 2 bijik sehari minum air banyak..result untuk seminggu 3.5kg turun.bukan aja dia terkejut, aku pun terkejut sebab
efeknya cepat.sedangkan wife aku tak de plak puasa dari makan nasik. so skang, aku pulak yg ambil produk ni.maklumlah perut aku ni pun dah macam
bunting 7 bulan.hahahahaha.untuk aku seminggu 2kg sahaja kurang. cuma untuk minggu akan datang ..aku nak kurang makan & nak jogging sikit...doakan
aku berjaya yer..
azura  (Wednesday, 28 September 2011)
Rating: Rating 5
ambil produk ni untuk turun berat badan, ambil susut perut untuk buang lemak dekat kawasan perut sahaja. semuanya positif efek. lepas ni boleh promote
dekat kawan kawan fb ..kalau nak jadi agen macam mana yer? rasa teringin gak bila dah cuba ni
kakros  (Tuesday, 27 September 2011)
Rating:  Rating
salam zairul. untuk kak ros, botol pertama ambil 6kg jer turun.mungkin lah lemak tepu kat badan ni liat sangat kot.now kak ros tengah makan untuk
botol ke dua. so far puas ati gak rasanya hati ni.


  Garcinia Cambogia Extract Strength Slimming Capsules

 

KAPSUL RAKSAHERBS GARCINIA CAMBOGIA EXTRACT

RM 180.00 Sahaja(pos percuma)
(Semenanjung/Sabah,Sarawak,Labuan)
Kembali Laman Utama => KLIK DISINI <=
www.kedailelaki.com adalah kandungan adalah hakcipta terpelihara. Mana-mana bahagian laman web ini tidak boleh dihantar, disalin, dihasilkan semula, atau diedarkan
dalam apa jua bentuk, sama ada hardcopy, elektronik,secara lisan atau sebaliknya tanpa kebenaran bertulis
daripada 2009-2014 kedailelaki.com.