top.gif

laman_utama.jpg cara_pembelian.jpg contoh_bungkusan.jpg soalan_lazim.jpg top_promosi.jpg

photoshop_produk.gif

- Tambah Saiz Zakar -

Bathmate Hydromax Xtreme X30 Pam
Pro-Extender hot
Vimax Extender
Andro-Extender
Andropenis Gold  
Vimax Canada hot
Catuaba hot
Qlimax hot
Extenze Trial Pack hot
Phyto Andro For Her
Size Doctor Electric
Energy Power Pump hot
Hydromax X30 hot
Bathmate Full Set With  Belt hot
Playboy Penis Pump hot
Handsome-Up hot
Jantan Pump
Vakuum Pump
VigRX Plus
Magnamax Peloop Ring
Wild-x hot
Legian Gel hot
Sensaoil hot
Losyen Power 31 Brutal
Minyak Power VCO31
Minyak Lintah Tapa hot
Developpe Sex
Minyak Belacak Plus hot
Minyak Lintah Gunung hot
- Tambah Nafsu & Stamina Lelaki -
U-Man Ushine
Vimax Canada hot
Catuaba hot
Pacak Langit Pearl Plus hot
Vakoou hot
Jus Arjuna Maxx
Phyto Andro For Her
Qlimax hot
Macho Man
Jantan Pill
Black Stallion hot
Phyto Prosolution

 - Tambah Nafsu & Stamina Wanita -

Germany Sex Drops hot
Gold Fly hot
Cat Women Sex Drop
Impressive
- Tambah Air Mani -
Volume Pills
Semenax hot
Sinrex (60 biji) hot
- Tahan Lama -
Legian Gel hot
Stud 100
Jantan Gel hot
PL Supergel hot
Libido gel hot
Stamina Gel
Pl Super Spray hot
Maca Delay Spray hot
Procomil Cream
Imax Delay Spray
Vigrx Delay Wipes
Maxman Delay Wipes
Extenze Trial Pack hot
Mens Extend Gel
Minyak Power VCO31
Losyen Power 31 Brutal
Cincin Pacak Arjuna
Vibrating Ring
Ego Ring hot
- Penjagaan Zakar -
Vakoou hot
Losyen Power 3 Lines
Sensacream hot
Developpe Sex
Minyak Belacak Plus hot
Minyak Lintah Gunung hot
- Pewangi Khas Lelaki -
Pheromax  hot
Phero-x hot
Pheromen 101 hot
PheRomances hot
Secret Desire
- Sakit Sendi & Urat -
Jamu Mahkota Dewa hot
Walit Assunnah hot
- Produk Pelangsing -
Singlet Slim N Lift hot
Alpha Lipid SD II (SD2)
- Pemutih Gigi -
Whitelight
- Ebook Percuma -
 15 Ebook Percuma
 

    Bantuan

013-2646487 SMS, WhatsApp, Viber

 Jika terdapat sebarang  pertanyaan sila sms

Kami akan cuba balas sms anda secepat mungkin.
Kadang kala ada kelewatan akan berlaku, yang tu kami minta maaf :-

 

ebook-percuma-klik.gif






contoh-bungkusan.gif

Ronado Men Gel

Ronado_Men_Gel.jpg  

Harga Asal : RM 125.00

RM 100.00 Sahaja

(Sabah,Sarawak,Labuan)  RM 105.00 


Semua Yang Lelaki Idamkan !!!

Formula Terkini
Gel pembesaran alat sulit lelaki. Gel ini adalah jawapan bagi kenikmatan seks terbaik untuk lelaki sejati. Kandungan ekstrak herba gel akan menambah aliran darah ke zakar dan menjadikan tegangan lebih lama walaupun selepas klimak.

Penggunaan yang kerap akan merangsang aktiviti metabolisma dan menguatkan tisu-tisu disekeliling zakar. Hasilnya ialah penambahan saiz zakar.

Ciri-ciri
 
•  Membesarkan zakar agar lebih panjang & padat tetapi bergantung pada individu
•   Memberi nikmat terbaik dalam hubungan seks
•   Ereksi lebih lama walaupun selepas klimak
•   Meningkatkan prestasi seksual
•   Memberikan Ereksi Berulang
•   Mengukuhkan saraf dan otot ereksi
•   Anti-bakteria
•   Membolehkan wanita untuk mencapai orgasme

Penggunaan
Sapu Gel & Urut di sekeliling zon sensitif zakar pada waktu pagi & petang selepas mandi
Tidak perlu bilas zakar selepas aplikasi. Tidak melekit atau berminyak. Gel akan menyerap terus ke kulit.

Kandungan Gel
Ekstrak Mentimun, Ekstrak Witch Hazel, Gliserin, Estrak Red Pueraria Mirifica, Propylene Gycol & Estrak Green Tea.


Berat: 50ml

Sila klik pada link di bawah untuk lihat harga jualan di
Itali / Eropah.
- Ronado Men Gel


- Testimoni -

    Selepas menggunakan selama sebulan 4 hari, saya terasa perubahan mendadak.kepala zakar mengembang lebih besar dari sebelum ni,bila time mengeras kepala zakar seperti cendawan.Bila masa beraksi memang tahan lama dari biasa.bayangkan wife bukan main seronok sekali.Kadang kadang bila menonton tv,tangan wife gatal gatal jer nak pegang zakar.Tempahan ke dua pasti akan dibuat sedikit masa lagi.
-Farid Ahmad,Sabak Bernam.

      Tak nak cakap banyak,siapa tak try memang rugi,Berbaloi dengan harga.Kalau tahu kehebatan produk ni dari dulu lagi dah beli.TQ bro.
-Hisyam Aris,Setiawangsa


Ronaldo Men Gel

Ronado_Men_Gel.jpg 

Harga asal : RM 125.00

RM 100.00 Sahaja

(Sabah,Sarawak,Labuan)  RM 105.00 

Semua Yang Lelaki Idamkan !!!

cara pembelian klik disini
cara pembelian.gif  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
www.kedailelaki.com adalah kandungan adalah hakcipta terpelihara. Mana-mana bahagian laman web ini tidak boleh dihantar, disalin, dihasilkan semula, atau diedarkan
dalam apa jua bentuk, sama ada hardcopy, elektronik,secara lisan atau sebaliknya tanpa kebenaran bertulis
daripada 2009-2013 kedailelaki.com.
'); '); '); '); '); '); '); '); '); '); '); '); '); '); '); '); '); '); '); ');